Previous
Next
Previous
Next

SELAMAT DATANG KE IHEALTH A-TEAM

untuk meningkatkan Kesihatan dan Kekayaan untuk orang ramai

A-Team i-Health NMN

A-Team telah dilancarkan pada 28 Julai 2020, diketuai oleh Sarah Chin, seorang pemimpin rasional dari Malaysia dan dilahirkan di pekan kecil Ampang, Kuala Lumpur.

Dia mencipta “A-Team”, bernama A-Team, dan mempromosikan perkongsian rentas sempadan dan budaya kerja sebagai satu pasukan.

Pada masa yang sama, tiga pemimpin perniagaan yang cemerlang dari pelbagai bidang telah dijemput untuk bekerjasama. Bermula dari Januari 2021, mereka akan mengetuai kumpulan pengguna di bawah payung A-Team untuk mempromosikan operasi dalam talian, siaran langsung dalam talian, penghantaran langsung dan Aktiviti dalam talian seperti perundingan.

Pengasas bersama A-Team:

Sarah Chin, Jimmy Leong, Franco Yee, Amanda Seng

Ahli pengasas A-Team ahli pasukan penasihat antarabangsa:

Sarah Chin, Jimmy Leong, Franco Yee, Amanda Seng, Wendy Tan, Joanne Leong, Rex Leong

Pada masa yang sama, ia menyediakan persahabatan yang sistematik untuk memimpin pengguna dan rakan kongsi kepada komuniti yang dipelihara dan boleh memperkasakan satu sama lain untuk menunjukkan daya tarikan kepimpinan mereka yang unik.

 

Visi Projek Kesihatan Cinta:
Bantu lebih daripada 1,000 rakan kongsi mempromosikan kepada 500 orang untuk kebahagiaan (pendapatan tahunan lebih daripada satu juta dolar AS), dan mendorong ahli untuk belajar bertanggungjawab terhadap kesihatan fizikal dan kewangan mereka sendiri, dan menumpukan diri kepada orang lain; berdedikasi untuk menyebarkan kasih sayang dan kesihatan.

 

Strategi pembinaan projek Aihealth:
Berdasarkan rakan kongsi teras empat orang Kristian yang cintakan kesihatan,
Bersama-sama kami akan menganjurkan dua mesyuarat promosi perniagaan untuk kumpulan setiap minggu, satu dalam bahasa Cina dan satu dalam bahasa Inggeris.
Bina A-Team cinta dan kesihatan dalam talian Facebook untuk menyebarkan aktiviti cinta dan kesihatan serta Halaman.
Hanya pada bulan Julai, saya membayar daripada poket saya dan melabur AS$1800 untuk mengupah syarikat penyiaran langsung dalam talian profesional untuk mereka bentuk dan menyediakan acara dalam talian AiHealth A-Team Qi Qing AiHealth yang berusia tahun pertama, membantu ahli kumpulan memanfaatkan aktiviti menyebarkan kasih sayang dan kesihatan ke seluruh negara. Sepuluh ribu isi rumah.

 

🔆Susunan Angsa Terbang·Bintang berkelip🔆

 

A-Team·iHEALTH 22人

Jeneral Besar (3 orang)
Sarah Chin
Pauline Lim
Wendy Tan

500 VIP Happy Leader (2 orang)
Catherine Chua
Lily Orb

300 Happy Leader (5 orang)
Gilbert
Meimei
Patricia Law
Terence Phang
Patrick Chew

100 Happy Leader (14 orang)
Anna Soo, Vanessa Tan, S M, Moon, BabyBoss, E S, Frankie Tay, Susan Tay, Rosalind Charles, Sannah Mong, Pei Ling , Jamie Yap, Eric Tan

Kumpulan Penceramah Antarabangsa A-Team:

Sarah Chin
Franco Yee
Jimmy Leong 
Amanda Seng 
Joanne Leong 

Rex Leong 
Wendy Tan
Catherine Chua 
Patrick Chew 
Lily Lim 

Carrie Phang
Joyce Lim
Cameron Wong
Olivia 
Angeline

Christoper Yong
Khor Kah Nee, NiNi
Ya Ya
黄蕥葆
Amy Low

APA ITU GENE BALANCE?

NMN dikenali oleh saintis sebagai “ubat kehidupan-hidup” abad ke-21. Ia merupakan hasil penyelidikan saintifik pertama di dunia yang telah terbukti secara saintifik secara ketat untuk membalikkan penuaan dan memanjangkan hayat dengan ketara. Ia telah dibangunkan oleh Prof. David Sinclair dari Harvard Universiti pada tahun 2013. Makmal Profesor Sinclair pada mulanya telah menemui hasil dalam bidang anti-penuaan. Profesor Perubatan Harvard, Dr David Sinclair yang mencadangkan NMN dan resveratrol mempunyai kesan anti-penuaan, tetapi resveratrol hanya membaiki satu protein tahan lama. gen, manakala NMN boleh membaiki tujuh gen protein jangka hayat. Pandangan saintifik ini Ia juga telah diiktiraf sebulat suara oleh enam atau tujuh saintis yang memenangi Hadiah Nobel.

MENGETAHUI LEBIH LANJUT

Ingin tahu tentang Syarikat iHealth atau NMN?
Tekan Di Sini

PRODUK KAMI

Ingin membeli Produk iHealth?
Tekan Di Sini

VIDEO TERKINI

TESTIMONI

Play Video

PELUANG BISNES

Sertai Kami Sekarang untuk Kesihatan & Kekayaan Anda

PRODUK KAMI

NAK TAHU LEBIH LANJUT?

Hubungi Kami sekarang di +60 10-367 2178 dan terima Penjagaan Kesihatan Berkualiti Terbaik untuk anda dan Keluarga anda

Amanda Seng

Franco Yee

Jimmy Leong

Sarah Chin